Retourneren

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren ?

Onze bloemen worden met zorg uitgezocht en geselecteerd, het kan natuurlijk zo zijn dat de bloemen niet helemaal passen in jouw interieur. Is dit het geval neem dan zo snel mogelijk contact met ons op bel: 06-43959930 of stuur een mail naar info@zijdenbloemen.nl . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en zorgen voor een goede oplossing.
Let op: Wanneer wij maatwerk afleveren kunnen wij dit niet retour nemen.

Wat zijn maatwerk boeketten?

– Wanneer u contact met ons zoekt en een boeket naar eigen wens heeft samengesteld kunnen wij dit niet retour nemen.
– Wanneer u een vraag heeft om bloemen korter te maken kunnen wij deze ook niet meer retour nemen. Natuurlijk proberen we met u een oplossing te vinden.

Hoe kan ik een of meerdere producten retourneren?

Ben je toch niet helemaal tevreden over één of meerdere producten? Dan is het mogelijk om deze te retourneren (m.u.v. maatwerk boeketten). Alle geretourneerde artikelen worden door ons zorgvuldig gecontroleerd en dienen aan de voorwaarden voldoen:
• Stuur het artikel onbeschadigd compleet en in goede staat retour in originele verpakking!
Om te retourneren dien je eerst contact met ons op te nemen via info@zijdenbloemen.nl of per telefoon op 06-43959930. Wij dienen het product binnen 14 dagen retour te hebben ontvangen. Na controle zullen wij overgaan tot terugbetaling.
Tenzij het retour gestuurde artikel niet voldoet aan de voorwaarden om terug te sturen.
Let op met terug sturen pak de vaas GOED in deze sneuvel nog wel eens tijdens het transport. Ook raden wij aan om het pakket aangetekend te versturen dit i.v.m. kwijtraken.

Wat zijn de kosten voor het retourneren

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Retouradres
Onderstaand adres kunt u gebruiken bij het retour sturen:

Zijdenbloemen.nl
Riesenberg 25
3825GD Amersfoort
info@zijdenbloemen.nl